Buket Yaşlı Bakım Merkezi 1999 yılında, Anadolu Hisarı sırtlarında, Kavacık’ta Doktor Tülin Öztürk tarafından kuruldu. Kavacık Şubemiz, eşsiz boğaz manzarası ve müstakil bahçesi ile değerli misafirlerimize hizmet vermektedir.

Buket Yaşlı Bakım Merkezi, ikinci şubesinin kapılarını 2007 yılında, Göztepe’de yer alan tarihi Tevfik Efendi Köşkü ile açmıştır. Bu merkezimizde misafirlerimize akıllardaki huzurevi algısını unutturacak köşk konsepti ile hizmet verilmektedir.

Buket Yaşlı Bakım Merkezi 2015 yılında Kozyatağı’nda hizmete soktuğu üçüncü şubesi ile genişlemeye devam etmektedir. Kozyatağı Şubemiz, kapasite olarak Kavacık ve Göztepe’deki merkezlerimize göre daha fazla sayıda konuğa hizmet verebilecek şekilde planlanmıştır. Kozyatağı şubemiz, konukları için konforlu ve huzurlu; yakınları içinse sevdiklerini güvenle teslim edebilecekleri bir ev ortamı sunmaktadır.

Buket Yaşlı Bakım Merkezi, 20 yıllık tecrübe ile hizmet verdiği üç ayrı şubesinde; Alzheimer- Demans hastalığı ve bakımı, sürekli bakım ya da herhangi bir sağlık sorunu olmayan, yalnızlık hisseden 55 yaş üzeri tüm konuklar için 7/24 hizmet prensibi ile çalışmaktadır. Aynı zamanda dönemsel ihtiyaçlar için otel hizmeti de sağlayan merkezlerimiz deneyimli ve güleryüzlü kadrosu ile aile dostu bir ortamda konaklama imkanı sunmaktadır.

Buket Yaşlı Bakım Merkezleri’nde;

  • Açık büfe yemek servisi ya da kişiye özel menü seçenekleri işe konuklarımızın sağlığına en uygun beslenme imkanları sunulmaktadır.  
  • Kamera sistemiyle,  7/ 24 takip edilen şubelerimizde sevdiklerinizin sağlık ve konforlarından emin olabilirsiniz.
  • Doktor, hemşire ve bakım kadromuz ihtiyaç duyduğunuz her an hizmet vermeye hazırdır.
  • Bütün odalar, temel ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmıştır. Her odada masa, sandalye, koltuk, televizyon, buzdolabı, klima, merkezi ısıtma sistemi ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.
  • Tüm şubelerimizde dolu dolu vakit geçirmenizi sağlayacak aktivite imkanları bulunmaktadır. Hobi salonunda etkinlikler yapabilir, arkadaşlarınızla film gösterimleri düzenleyebilir ya da bahçede yeşillikler içinde kahvenizi yudumlayabilirsiniz.
  • Misafirlerimizin sosyalleşmeleri de sağlıkları için çok önemlidir. Bu nedenle Buket Yaşlı Bakım Merkezi olarak tüm şubelerimizde barbekü partileri yapıyor, ziyaretleri ve etkinlikleri kabul ediyor, sivil toplum çalışmaları yapmaya özen gösteriyoruz.
  • Günlük, haftalık, aylık ya da uzun süreli konaklama imkanı ile merkezlerimizden otel hizmeti olarak da faydalanabilirsiniz.  Sevdiklerinizi güvenle emanet edebileceğiniz şubelerimizde gözünüz arkada kalmayacak.